En toen zaten we door de coronamaatregelen ineens thuis.

Voorlopig geen kantoorcurling, geouwehoer met het soundboard en praatjes bij de koffie voor ons. Alle collega's werken momenteel thuis en ook wij moeten hier even aan wennen.


Gelukkig maken wij alles digitaal en zijn we goed voorbereid op het thuiswerkexperiment. We hebben onze studie / slaap / woonkamer omgetoverd tot instant werkplek en beschikken over alle middelen die we op kantoor ook hebben. Eigenlijk verandert er niet zo veel en zijn we ‘gewoon’ telefonisch en per mail bereikbaar.


Voor elkaar, met elkaar

Niet iedereen heeft de luxe om thuis te kunnen werken. Horeca en winkeliers bijvoorbeeld. Zij verkeren momenteel in zwaar weer. Daarom hebben DRP, Vaart in Assen en Dit is Newz de handen ineen geslagen en een actie bedacht om deze ondernemers een steuntje in de rug te geven.


Met de campagne Samen voor Assen kunnen horeca en winkeliers tijdelijke acties en diensten aanbieden op een speciaal daarvoor ingerichte webpagina. Via diverse communicatiekanalen wordt deze actie kenbaar gemaakt in Assen.

Hoe nu verder?

Werknemers zitten thuis en het werk ligt voor velen stil. Toch is het belangrijk om in deze tijd te blijven communiceren.  Hetzij in andere vorm. Het is een periode waarin we elkaar echt moeten helpen. Niet alleen van ondernemer tot ondernemer, maar ook in de organisatie zelf. Steek bijvoorbeeld werknemers een hart onder de riem met een leuke attentie. Ideeën wisselen? Wij denken graag met je mee.

Vind je dit artikel interessant en wil je hier eens met ons over praten? Bel dan naar 0592 30 2000 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andere artikelen:
3 redenen waarom een Direct Mail Hot is

3 redenen waarom een Direct Mail Hot is

Leave review
Een direct mailing sturen is nog altijd effectief. Echt! Wij geven een drietal redenen waarom.
Lezen
En toen zaten we door de coronamaatregelen ineens thuis.

En toen zaten we door de coronamaatregelen ineens thuis.

Leave review
Voorlopig geen kantoorcurling, geouwehoer met het soundboard en praatjes bij de koffie voor ons. Alle collega's werken moment...
Lezen
Handmade menukaarten voor het Duurzaamheidscentrum in Assen waar je honger van krijgt

Handmade menukaarten waar je honger van krijgt

Leave review
Het eerste duurzame concept uit het DRP Lab; een handmade menukaart voor het Duurzaamheidscentrum. Bekijk hier the making of...
Lezen
Ontwerp een perfect logo in 5 stappen

Ontwerp een perfect logo in 5 stappen

Leave review
Ben je op zoek naar een logo met betekenis? Zo gaat het ontwerpen van het perfecte logo in zijn werk.
Lezen