Dit zijn de 3 pijlers voor een sterke website

Een website veel meer is dan alleen een ‘mooi plaatje‘. Het is een samenspel tussen ontwerp, techniek en optimalisatie.

Ontwerp

Website bezoekers beslissen zodra ze een website openen binnen enkele seconden of een website betrouwbaar is en of ze er de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Ziet de website er onbetrouwbaar of niet professioneel uit? Dan klikt men meteen weer weg. Een kien uitgedacht webdesign is daarom een must.

 

Techniek

Er verschijnen steeds nieuwe trends en technieken in het internet landschap. Wij leren dagelijks nieuwe dingen en vinden het ook erg belangrijk om bij de tijd te blijven. Wist je bijvoorbeeld dat Google websites die niet responsive zijn straft door ze minder goed vindbaar te maken? Alle websites die wij bouwen zijn daarom standaard al responsive.

 

Optimalisatie

Er komt heel wat bij kijken om het maximale uit een website te halen. Je belandt niet vanzelf bovenin de zoekresultaten. In grote lijnen zou je kunnen zeggen dat een website relevant moet zijn ten opzichte van wat men zoekt. Google kijkt naar titels, kopjes, woordgebruik en beschrijvingen om de positie van een website in de zoekresultaten te bepalen. En dat is nog maar een klein onderdeel uit alle factoren die meespelen. We zorgen bijvoorbeeld ook dat de website snel is, en het liefst ook beveiligd met een SSL certificaat. Allemaal zaken die meespelen voor een goede plek in de zoekresultaten. Kortom: optimalisatie is cruciaal voor een doeltreffende website.

Vind je dit artikel interessant en wil je hier eens met ons over praten? Bel dan naar 0592 30 2000 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andere artikelen:
Ontwerp een perfect logo in 5 stappen

Ontwerp een perfect logo in 5 stappen

Leave review
Ben je op zoek naar een logo met betekenis? Zo gaat het ontwerpen van het perfecte logo in zijn werk.
Lezen
Van lachende container tot knuffelbare Chinchilla. De kracht van de mascotte.

Van lachende container tot knuffelbare Chinchilla. De kracht van de mascotte.

Leave review
De mascotte is weer helemaal terug. Althans wel bij DRP! We praten je bij over de positieve eigenschappen van een mascotte vo...
Lezen
Van statisch naar dynamisch. Het verhaal achter het nieuwe DRP.

Van statisch naar dynamisch. Het verhaal achter het nieuwe DRP

Leave review
DRP heeft een nieuw jasje! Benieuwd naar het hoe en waarom? Klik hier.
Lezen
Waarom een bedrijfspagina op Google een goed idee is.

Waarom een bedrijfspagina op Google een goed idee is

Leave review
Verrijk je aanwezigheid op Google met Mijn Bedrijf. Heb je een Google account? Dan kun je meteen aan de slag.
Lezen