Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

DRP plaatst functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

En toen zaten we door de coronamaatregelen ineens thuis.

Voorlopig geen kantoorcurling, geouwehoer met het soundboard en praatjes bij de koffie voor ons. Alle collega's werken momenteel thuis en ook wij moeten hier even aan wennen.

 

Gelukkig maken wij alles digitaal en zijn we goed voorbereid op het thuiswerkexperiment. We hebben onze studie / slaap / woonkamer omgetoverd tot instant werkplek en beschikken over alle middelen die we op kantoor ook hebben. Eigenlijk verandert er niet zo veel en zijn we ‘gewoon’ telefonisch en per mail bereikbaar.

 

Voor elkaar, met elkaar

Niet iedereen heeft de luxe om thuis te kunnen werken. Horeca en winkeliers bijvoorbeeld. Zij verkeren momenteel in zwaar weer. Daarom hebben DRP, Vaart in Assen en Dit is Newz de handen ineen geslagen en een actie bedacht om deze ondernemers een steuntje in de rug te geven.

 

Met de campagne Samen voor Assen kunnen horeca en winkeliers tijdelijke acties en diensten aanbieden op een speciaal daarvoor ingerichte webpagina. Via diverse communicatiekanalen wordt deze actie kenbaar gemaakt in Assen.

Hoe nu verder?

Werknemers zitten thuis en het werk ligt voor velen stil. Toch is het belangrijk om in deze tijd te blijven communiceren.  Hetzij in andere vorm. Het is een periode waarin we elkaar echt moeten helpen. Niet alleen van ondernemer tot ondernemer, maar ook in de organisatie zelf. Steek bijvoorbeeld werknemers een hart onder de riem met een leuke attentie. Ideeën wisselen? Wij denken graag met je mee.

Deel dit artikel