Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

DRP plaatst functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Dit zijn de 3 pijlers voor een sterke website

Een website veel meer is dan alleen een ‘mooi plaatje‘. Het is een samenspel tussen ontwerp, techniek en optimalisatie.

 

Ontwerp

Website bezoekers beslissen zodra ze een website openen binnen enkele seconden of een website betrouwbaar is en of ze er de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Ziet de website er onbetrouwbaar of niet professioneel uit? Dan klikt men meteen weer weg. Een kien uitgedacht webdesign is daarom een must.

 

Techniek

Er verschijnen steeds nieuwe trends en technieken in het internet landschap. Wij leren dagelijks nieuwe dingen en vinden het ook erg belangrijk om bij de tijd te blijven. Wist je bijvoorbeeld dat Google websites die niet responsive zijn straft door ze minder goed vindbaar te maken? Alle websites die wij bouwen zijn daarom standaard al responsive.

 

Optimalisatie

Er komt heel wat bij kijken om het maximale uit een website te halen. Je belandt niet vanzelf bovenin de zoekresultaten. In grote lijnen zou je kunnen zeggen dat een website relevant moet zijn ten opzichte van wat men zoekt. Google kijkt naar titels, kopjes, woordgebruik en beschrijvingen om de positie van een website in de zoekresultaten te bepalen. En dat is nog maar een klein onderdeel uit alle factoren die meespelen. We zorgen bijvoorbeeld ook dat de website snel is, en het liefst ook beveiligd met een SSL certificaat. Allemaal zaken die meespelen voor een goede plek in de zoekresultaten. Kortom: optimalisatie is cruciaal voor een doeltreffende website.

Deel dit artikel