Over ons

Vanuit ons kantoor met misschien wel het beste uitzicht van Assen werken wij met een klein team aan alle creatieve uitdagingen die op ons pad komen.

Wij zijn een full service reclamebureau. Dat betekent dat we jou kunnen helpen met alles op het gebied van ontwerp en communicatie. Dat kan van alles zijn, van het ontwerpen van een logo of huisstijl tot het bouwen van een website.

Daarom DRP

Kiezen voor DRP betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een transparante bedrijfscultuur en vooral een sterke samenwerking.

Onze drive

We vinden onszelf continu opnieuw uit. We willen betekenisvolle ervaringen ontwerpen en bouwen, zodat jij het maximale rendement behaalt.

Expertise

Hier kun je ons voor vragen

Ontwerp

Wij weten als geen ander hoe we jouw wensen moeten vertalen naar een treffend ontwerp. Wij ontwerpen en leveren onder andere reclame, drukwerk en promotie artikelen. Door onze korte lijnen met drukkerijen leveren we jouw drukwerk voordelig en snel.

Websites

Wil je een nieuwe website laten bouwen of je bestaande website verbeteren? Vraag ons dan eens naar de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor onder andere webdesign, zoekmachine optimalisatie of voor het bouwen van een responsive website met CMS.

Marketing

Een treffende campagne leidt tot meer conversie. Daar zijn wij van overtuigd. Strategische inzet van communicatie verstevigt de identiteit van jouw organisatie. Resultaat: je wordt gezien en maakt indruk.

Media Inkoop

Op de juiste plek en op het juiste moment zichtbaar zijn tegen het juiste tarief. Wij voorzien je in een planmatige uitwerking van jouw marketing budget en koppelen jouw doelstelling aan de meest geschikte communicatiedragers.

DRP - Over ons
DRP - Over Ons

Dit maakt ons uniek

20 jaar ervaring

DRP zag het licht in de jaren 90. We hebben inmiddels al meer dan 20 jaar vakervaring.

Rota gecertificeerd

Deze erkenning bevestigt dat we niet alleen voor jou, maar ook voor leveranciers en uitgeverijen een betrouwbare partij zijn.

Vast contactpersoon

Je hebt als klant bij ons een vast contactpersoon die jouw materie kent en je hierdoor optimaal van dienst kan zijn.

Partners

Sterke samenwerkingen met mooie partners

Albert Heijn
Gemeente Assen
Datona
Rabobank
Werkplein Drentsche Aa
RTV Drenthe
Zilveren Kruis
TT Festival
Hubo
Intersport
Trendhopper
TT Festival

Ben je overtuigd van onze expertise en klaar voor de start van jouw project? Maak gerust een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.

DRP

Koopmansplein 16
9401 EL Assen

Contact

T: 0592 30 2000
E: hallo@bureaudrp.nl