Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

DRP plaatst functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

DRP ontwerpt communicatie

DRP is er om communicatie afdelingen bij overheid, bedrijfsleven en organisaties verder te helpen op het gebied van reclame en ontwerp. Als klein kwalitatief bureau werken wij aan mooie projecten met uitdaging op gebied van reclame en marketing communicatie. Wij zorgen voor een effectieve vormgeving van jouw communicatie vraagstuk.

Wat we doen

Wij ontzorgen de stress van onze klanten

Wij staan voor je klaar om mee te denken en een kwalitatieve oplossing te vinden voor je communicatie vraagstuk. Met persoonlijke aandacht en inspiratie gaan we op zoek naar de beste oplossing, ook als daar nieuwe (onbekende) technieken en materialen voor nodig zijn of als het snel moet. Want wij houden wel van een creatieve uitdaging!

Expertise

Online

Offline

Overal

Team

De mensen die het werk maken

Vanuit ons kantoor in Assen, werken wij met een klein en betrokken team van experts aan je opdracht. Iedereen bij DRP doet het werk waar hij of zij goed in is, van vormgeving tot webdesign- & ontwikkeling. Allemaal met veel plezier en enthousiasme en dat merk je meteen in onze persoonlijke aandacht voor je vraag.

Tim de Leeuw

Grafisch Ontwerper

Monique Nijssen

Grafisch Ontwerper

Edward Maris

Eindbaas

Jan Frederik Tibbe

Front-End Developer

Daarom DRP

Kiezen voor DRP

Kiezen voor DRP betekent dat je profiteert van jarenlange kennis van een betrouwbaar bureau, een open cultuur en persoonlijke aanpak. Je krijgt als klant bij DRP een vast contactpersoon die je kent en je hierdoor optimaal van dienst kan zijn. Welkom!

Klanten

Actium
Gemeente Assen
Gemeente Assen
Plateau
Dr Nassau College
Duurzaamheidscentrum Assen
GGD Drenthe
Warenhuis Vanderveen
Rabobank
Casos
Mijn Buurt Assen
Provincie Drenthe