Koopmansplein 16

9401 EL Assen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

Vacature medewerker web & support

 

Wij zijn DRP, een groeiend ontwerpbureau in Assen sinds 2010. Ons team bestaat uit echte creatievelingen die blij zijn met jouw komst. Een gezellige sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, is van groot belang voor DRP. Onze klanten zijn veelal communicatieafdelingen van organisaties, de overheid en het bedrijfsleven.

 

Bij DRP werken we dagelijks aan alle creatieve uitdagingen die op ons pad komen. Dat kan van alles zijn, van het ontwerpen van een logo of huisstijl of een hele campagne tot het bouwen van een website. Wij visualiseren wat onze klanten bedoelen en dat is een kunst op zich. Onze klanten waarderen ons inlevingsvermogen en onze creatieve oplossingen enorm. 

Dit ga je doen

Websites bedienen, CMS-probleempjes oplossen en e-mailaccounts instellen? Daar draai jij je hand niet voor om. Jij zet je probleemoplossend vermogen in om vragen van klanten te beantwoorden. Dat doe o.a. je door bugs te signaleren en verhelpen, uitleg te geven over de bediening van het CMS en ondersteuning te bieden bij uiteenlopende online gerelateerde werkzaamheden. Die kunnen mail, website of server gerelateerd zijn. Je gaat zelfstandig en proactief te werk en deelt je kennis op een begrijpelijke manier met onze klanten. 

 

Daarnaast vervul je een ondersteunende rol in het ontwikkelproces van webapplicaties. Je zet je skills in bij het het digitaal uitwerken van designs, het responsive maken van templates en het configureren van semi-maatwerk applicaties.

Jij:

Dit hebben wij te bieden

Zoeken we jou? Stuur ons dan je CV en motivatie waarom we jou aan moeten nemen als nieuwe collega van DRP. Je kunt reageren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Edward Maris.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.