Kennismaken?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

Support

DRP is lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers

Kennismaken?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

Support

DRP is lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers

E-mail instellen

Belangrijk

Zorg dat je je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord bij de hand hebt. Je hebt deze gegevens nodig bij het instellen van je e-mailprogramma.

Kies een programma en begin met instellen

Doorloop de instructies van het gekozen programma of apparaat en gebruik desgevraagd onderstaande server instellingen. Kies altijd voor IMAP als om een account type gevraagd wordt.

Instellen op PC of laptop

Instellen op Smartphone of tablet

Server instellingen:

Instellingen voor inkomende mail

Serveradres: drpmail.nl

Gebruikersnaam: E-mailadres invullen

Wachtwoord: Wachtwoord invullen

Versleuteling: STARTTLS poort 993

Instellingen voor uitgaande mail

Serveradres: drpmail.nl

Gebruikersnaam: E-mailadres invullen

Wachtwoord: Wachtwoord invullen

Versleuteling: STARTTLS poort 465