Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 30 2000

3 redenen waarom een Direct Mail Hot is

We leven in een tijd waarin vrijwel alle vormen van informatie online aangeboden wordt. Wanneer je een digitale nieuwsbrief verstuurt loop je het risico dat deze ondersneeuwt tussen al die andere mailtjes van andere aanbieders. Zonde, want hierdoor mis je kansen.

Voorbeeld van een Direct Mail die wij hebben vormgegeven voor Plateau Integrale Kindcentra.

Wij zetten 3 redenen uiteen waarom een Direct Mail (DM) uitkomst biedt.


1.   Een DM is tastbaar en valt op.

Vergelijk het eens met muziek. Online kun je ieder gewenst nummer vinden en streamen. Toch is het niet hetzelfde als het bezitten van een fysiek album. Het ‘tastbare’ ontbreekt. Hetzelfde geldt voor een Direct Mail. Een DM valt meer op dan een e-mail of andere online middelen.

2.   Veel mogelijkheden om te personaliseren

Het ontwerp van een DM kan volledig worden toegespitst op het interessegebied van de doelgroep. Daarnaast kun je iemand persoonlijk aanschrijven. Het is alsof je door een winkel loopt en wordt aangesproken en geholpen door een medewerker. Je kunt de ontvanger makkelijker beïnvloeden met deze persoonlijke benadering.

3.   Combinatie tastbaar en online zorgt voor beter resultaat

Gaat jouw DM over een mooi aanbod voor bestaande of nieuwe klanten? Combineer dit dan met online. Omdat je iemand persoonlijk aanschrijft is men sneller bereid om een actie op te volgen. Nodig ze via een URL uit om online verder te kijken.

Neem contact op

Gaan we samen mooie dingen maken?


Heb je een creatieve uitdaging voor ons?  Als je jezelf eens op een goed gesprek wilt trakteren, dan horen we het graag. Het is vrijblijvend, dus kom maar op!

Kim de Hoop | Office Manager

0592 302 000 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.